جوكها واس ام اس جوک های جدید |
|||
جمعه 4 اسفند 1391برچسب:طرز تهيه ي قورمه سبزي, :: 21:1 :: نويسنده : rominam
در راستای تکمیل آرشیو وبلاگ ، تصمیم گرفتم طرز تهیه ی این خورشت بسیار عزیز و دوست داشتنی رو اینجا ثبت کنم ، گرچه ناهار امروزمون هم قورمه سبزی بود ولی عکس فوق از خیلی وقت پیش تو آرشیوم خاک میخورد .... نمیدونم کار درستیه یا نه ولی من سالی یکبار سبزی قورمه میخرم و پاک میکنم و خرد میکنم و سرخ میکنم و تو فریزر نگهداری میکنم .... قبلنا این کارو نمیکردم ها .... اوایل ازدواجم ، از اونجا که جناب همسر علاقه ی زیادییییییییییییییییییییی ( این یعنی خیلی خیلی خیلی ) به این غذا داشتن و دارن ، من هر چند روز یکبار با زنبیل القصه ..... هر سال ، من سبزی هامو با یه عالمه روغن جامد سرخ میکردم ولی امسال وجدانم هی ندا میداد بسه ، دیگه روغن نریز ، بسه ، بسه ، بسه .... این شد که بر خلاف دفعات قبل که همیشه یه وجب روغن رو قورمه سبزیم بود ، امسال این شکلیه که تو عکس میبینین ... و من اصلا خوشم نمیادددددددددددد ... حیفه غذای چرب و چیلی نیست ؟
حالا بریم سر اصل مطلب ... دیگه داشت یادم میرفت واسه چی اومدم اینجا ..... مواد لازم : سبزی قورمه 1 کیلو ( پاک نشده ) لوبیا قرمز 1 استکان پر ( من گاهی بیشتر هم میریزم ، سینا خیلی خوشش میاد ) لیمو عمانی 3 عدد پیاز 1 عدد گوشت 300 گرم ( بیشتر هم شد چه بهتر ) نمک و فلفل و زردچوبه و کمی آبلیمو طرز تهیه : در مورد سبزی بگم که سبزی قورمه معمولا شامل تره - جعفری و گشنیز هست ولی من هر بار خواستم سبزی بخرم ، برام شنبلیله و مقداری برگ چغندر هم گذاشتن ، میگن برگ چغندر به غذا لعاب میده .... راستش تو این مورد زیاد وارد نیستم ... تابستون که رفتم سبزی فروشی ، یه خانمه اومد به فروشنده گفت برای من 3 و نیم کیلو تره + 1 کیلو جعفری + 1 و نیم کیلو گشنیز بذار ... حالا نمیدونم نسبتش خوبه یا نه .... به هر حال .... سبزی رو بعد از پاک کردن و خرد کردن سرخ میکنیم ، من زیاد سرخ میکنم چون بعدش که تو آب میره رنگش روشن میشه ، حالا نه که بسوزه ها .... گوشت ( اگه گوشت گوسفند باشه خیلی خوشمزه تر میشه ولی خوب من این قورمه سبزی رو با گوشت اردک درست کردم و گاها با مرغ هم درست میکنم ) و پیاز و کمی زردچوبه رو تو کمی روغن تفت میدیم بعد مقداری آب بهش اضافه میکنیم و رو حرارت ملایم قرار میدیم ، اواسط پخت سبزی رو اضافه کرده و در اواخر لوبیا قرمز پخته شده ( میشه لوبیا ی خیس خورده رو همزمان با گوشت بذاریم بپزه ) و لیمو عمانی ... خورشت که حسابی به روغن افتاد ، نمک و فلفل و آبلیمو رو اندازه کرده و بعد از یکی دو قل حرارت رو خاموش میکنیم .... این روش کلی بود ولی از اونجا که من معمولا به خودم زیاد زحمت نمیدم حالا با پلویی که روشو زعفرانی کردین نوش جون کنین .... نظرات شما عزیزان:
درباره وبلاگ به وبلاگ من خوش آمدید آخرین مطالب آرشيو وبلاگ پيوندها
![]() نويسندگان |
|||
![]() |